Når stjernen på holdet søger væk

Birgitte er kreativ direktør på et reklamebureau, hvor hun er daglig leder for 10 medarbejdere. Midt i arbejdet med at udvikle oplæg og pitches til koncepter og kampagner, er Birgitte lige nu stillet over for en usædvanlig problemstilling.

Læs mere
Fold sammen

Dagen i forvejen modtog hun et opkald fra den personaleansvarlige på et konkurrerende bureau. Han bad om en reference på en kandidat, de har haft til jobsamtale.

Stor var Birgittes forbløffelse, da hun erfarede, at det handlede om Michael, som sidder i en uopsagt stilling – og som Birgitte har i kikkerten til at blive projektleder på en større opgave for en ny kunde.

Telefonsamtalen blev meget akavet, da det gik op for begge parter, at det var en fejl af dimensioner at ringe til Birgitte. Den personaleansvarlige fra konkurrenten bad Birgitte om at se bort fra opringningen og ”glemme alt om den”.

Det er menneskeligt at fejle, men Birgitte har fået en viden, hun ikke kan ignorere. Og hun er nu i tvivl: Skal hun fortsat gå efter at gøre Michael til projektleder på den nye opgave, der vil give prestige og opmærksomhed.