Når medarbejderen hamstrer fra buffeten

Du er afdelingsleder i en stor finansiel virksomhed med 300 medarbejdere. Hver dag bliver der disket op med en lækker frokostbuffet ligesom en frugtordning sikrer, at der er frisk frugt til alle. Men hvad gør du, hvis der er en ansat, der for alvor tager for sig.

Du er afdelingsleder i en stor finansiel virksomhed med 300 medarbejdere. Hver dag bliver der disket op med en lækker frokostbuffet ligesom en frugtordning sikrer, at der er frisk frugt til alle.
Læs mere
Fold sammen

Ved frokostbuffeten er der forskellige former for snacks som nødder og kiks, som medarbejderne kan tage med sig efter frokosten og spise i løbet af eftermiddagen.

Én af dine medarbejdere, Birgitte, tager det skridtet videre og pakker ofte lige en klapsammen og lidt frugt i sin medbragteplastikbøtte. »Så har jeg lige en nem hapser til aften,« overhører du hende sige en dag, hvor en kollega godmodigt kommenterer hendes »hamstring«.

Der står ikke noget i personalepolitikken om, at medarbejderne ikke må tage mad med hjem, men Birgittes små madpakker generer dig. Du synes, at hendes adfærd er upassende og harmonerer ikke med en medarbejderkultur, som du vil støtte op om.

Hvad gør du?

(Se svarmulighederne længere nede. Kan ikke vises på mobilen.)

.

.

.

.