Når direktøren har allergi mod forandringer

Lilian er leder i en mindre fragtvirksomhed. Hun har været der i et års tid og er overordnet set glad for sin chef Kurt. Kurt er virksomhedens administrerende direktør og var også den, der i sin tid startede virksomheden. Hun mærker tydeligt, at Kurt gerne vil gøre ting på sin egen måde.

Lilian er leder i en mindre fragtvirksomhed. Hun har været der i et års tid og er overordnet set glad for sin chef Kurt. Kurt er virksomhedens administrerende direktør og var også den, der i sin tid startede virksomheden. Hun mærker tydeligt, at Kurt gerne vil gøre ting på sin egen måde. Fold sammen
Læs mere
Foto: Iris

Lilian får ofte små og store idéer til, hvordan virksomheden kan tilrettelægge arbejdet anderledes og optimere forskellige processer. I starten var hun ikke bleg for spontant at banke på Kurts dør og fortælle ham om sine tanker. Hun føler dog, at hun altid bliver mødt af en mur, og at Kurt er allergisk over for alle forslag om forandringer, der ikke kommer fra ham selv.

Han slår det som regel hen med bemærkninger såsom »det lyder spændende, men lad os tale om det på et andet tidspunkt«.

Det bliver aldrig til noget.

På det sidste er hun holdt op med at foreslå noget. Men hun kan mærke, at en stor del af hendes arbejdsglæde er knyttet til at kunne være med til at forbedre arbejdsgange og processer.