Motivationen findes på hospitalsgangene

Talent 100: Elisha Whitfield, 34 år, Global Marketing Director, Abilify Maintena, Lundbeck

Kategori: Salg og marketing

I mødet med psykiatere og patienter rundtomkring på de psykiatriske hospitalsgange i verden finder australske Elisha Whitfield motivationen til at gøre sit arbejde endnu bedre.

Det meste af sin karriere har hun beskæftiget sig med psykiatrien med fokus på skizofreni og bipolar lidelse – først på det lokale australske marked og nu på globalt plan.

»Når man ender med at arbejde med så stigmatiserede mennesker, bliver man nødt til virkelig at tro på det, vi laver. Det er så belønnende at gøre en forskel for de her mennesker,« fortæller Elisha Whitfield.

Siden 2017 har Elisha Whitfield arbejdet som Global Marketing Director for skizofrenimidlet Abilify Maintena, og ifølge Fredrik Kjaer, der er Vice President for Vice President for Marketed Brands i Lundbeck, gør hendes lederstil hende vellidt.

Hun har styr på sine opgaver og er enormt kompetent, mener han.

»Hun er en fantastisk leder, der gør brug af en god værktøjskasse og kan snakke med alle. Fra CEOen til damen i receptionen,« siger han og fortsætter:

»Derudover er hun et fantastisk menneske og altid fuld af energi.«

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.