Morten Kjærulff Strunge

Corporate er godt, men iværksætteri bedst

Morten Kjærulff Strunge, Stifter og CEO i Mofibo. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Som 20-årig stiftede Morten Kjærulff Strunge i 2006 Onfone. Med tæft for at erobre kunder fra de etablerede teleudbydere med lave priser havde Morten Strunge hentet 170.000 kunder til sin virksomhed. Fem år efter Onfone var blevet oprettet, købte TDC virksomheden for over 300 millioner kroner. En kæmpesucces for unge Strunge som valgte at følge med over i telegiganten for at opnå en rang af vicedirektør, og som han udtrykker det, tage sin »uddannelse«.

Iværksætteriet fortsatte han med. Blandt andet som medejer af bryggeriet Stronzo med sin bror Kristian Strunge. Morten Strunge købte i 2012 Agnes Cupcakes, der dog måtte lukke butikkerne sidste sommer efter længere tids økonomiske vanskelligheder. Han har siden trukket sig ud af kagekæden.

Tiltrukket af on demand-tjenester stiftede han i 2013 virksomheden Mofibo, der til en fast pris giver mulighed for at læse et udvalg af bøger elektronisk. Med Morten Strunge som CEO i virksomheden er Mofibo i løbet af et halvt år blevet markedsleder inden for e-bogshandlen i Danmark. Desuden har Seed Capital investeret i projektet.

Morten Kjærulff Strunge

28 år, Stifter og CEO i Mofibo.

2005: HHX i Hillerød Handelsskole

2006: Stifter Onfone.

2012-2014: CEO i Onfone og vicedirektør i Yousee A/S

2013-: Stifter og CEO Mofibo.