Modig og udviklingsorienteret

Talent 100: Camilla Gad Krogsgaard, 33 år, administrerende direktør, ALSO A/S

Kategori: Ledere

Efter kun syv måneder i firmaet blev Camilla Gad Krogsgaard udnævnt til administrerende direktør i den danske afdeling af IT-distributøren ALSO. Her har hun imponeret ved blandt andet at formulere en helt ny ledelsesstrategi- og digitaliseringsplan, udarbejdet og lanceret nye værdisæt i organisationen og ændret strukturen for marketingafdelingen.

»Camilla er modig og tror på sig selv. Der hviler et stort pres på hende, og hun klarer det på imponerende vis. Hun er i gang med at føre ALSO gennem en stor transformation og har samtidig formået at udvikle sig enormt, siden hun tiltrådte,« siger HR Business Partner i ALSO Susan Kaas.

Resultatet af Camilla Gad Krogsgaards lederskab er en mere procesorienteret organisation samt en mere fremtidssikret digital virksomhed. Blandt andet har Camilla implementeret »softwarerobotter« til gentagne arbejdsopgaver og har på den måde frigivet ansatte til at tage sig af andre opgaver.

»Jeg evaluerer konstant på min egen performance og er ikke bange for at indrømme, når jeg laver fejl. Det er vigtigt at mine ansatte ved, at vi ikke har en nulfejlskultur, og at fejl er velkomne, så længe vi alle sammen lærer af dem,« siger Camilla Gad Krogsgaard

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.