Mobiltelefoner forbudt på paradis-strand

"Der er ikke noget værre end lyden af en Mototola-ringetone, når du ligger og slapper af på stranden og drikker din strawberry daiquiri," siger hotel-direktør, der nu har forbudt gæsterne at bruge mobiltelefoner og bærbare computere, når de ligger på hans strand.

Nu kan man nyde stilheden på de caribiske strande, efter det er blevet forbudt at tale i mobiltelefon på strande på Grenadine Øerne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Judith Betak
Palm Island på Grenadine Øerne er blevet det første resort i Caribien, som har forbudt mobiltelefoner på en af deres strande. Gæster på hotellet har fået at vide, at de ikke må medbringe eller bruge mobiltelefoner og bærbare computerer indenfor en radius på 800 meter omkring stranden.

"Vi vil gerne opfordre vores gæster til at omstille sig til den caribiske livsstil mens de opholder sig hos os, og slukke for deres mobiltelefon og bare nyde lyden af bølgeskvulp," udtaler Rob Barrett, hotel-direktør hos Elite Island Resorts.

Flyselskaber for mobiltelefoni
En række flyselskaber har erklæret, at de planlægger at tilbyde en ny service, så man kan tale i mobiltelefon mens man flyver. Den engelske avis The Daily Telegraph har i den forbindelse lavet en online afstemning, hvor 2500 mennesker har udtrykt deres modvilje mod forslaget.