»Min kæphest er DRs nyheder«

Det nye bestyrelsesmedlem i DR, John Wagner, sætter dog også pris på skæv underholdning.

John Wagner fra DSK udtaler sig efter mødet med økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen angående et nyt lukkelovsforslag tirsdag eftermiddag d.11.august 2009 i Økonomi- og erhvervsministeriet. Deltagerne i mødet var bl.a. fra venstre Lars William Wesch fra DI Handel (tv), Jens Birkeholm fra Dansk Detail og Kim Lendal fra Dansk Erhverv. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2009). Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

At nyhedsformidlingen fra DR er troværdig og væsentlig er afgørende for samfundets sammenhængskraft og derfor det vigtigste at sikre ressourcer. Det mener det nye bestyrelsesmedlem i Danmarks Radio, De Samvirkende Købmænds adm. direktør John Wagner, som dog også værdsætter skæv underholdning som Rytteriet på lillesøsterkanalen DR2.

Der foregår en masse hurlumhej i DR lige nu, og du er det eneste nye medlem i bestyrelsen. Har du ikke været betænkelig ved at stikke hånden i en hvepserede?

"Nej, i betragtning af, hvad jeg har oplevet i dansk politik og i købmændenes verden igennem de seneste 20-25 år, føler jeg mig godt tilpas med at kaste mig over de udfordringer."

Hvordan vil du spille dit bestyrelsesmedlemskort?

"Nu vil jeg i første omgang deltage i det første bestyrelsemøde i det nye år og tage bestik af situationen, tale grundigt med de øvrige bestyrelsesmedlemmer og derpå lægge en strategi for, hvordan jeg kan påvirke institutionens udvikling."

LÆS FLERE SPØRGSMÅL OG SVAR I BUSINESS SØNDAG