Milliardærernes fyldige champagne-fester

Krisen kradser, men det afholder verdens største milliardærer fra at holde pompøse fester til mange millioner kroner.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
For nogen kradser krisen for andre gør den ikke. Til sidstnævnte kategori hører topeliten af milliardærer.

Det fremgår af en artikel på hjemmesiden pleasure.dk. Artiklen tager et blik på verdens vildeste milliardfester. Og det er tydeligt at selv i krisetider, så bruger nogle af verdens rigeste mænd stadig formuer på en sjov aften, hvor de vil fornøje et par tusinde af deres venner.

3000 flasker champagne
Pleasure.dk har tidligere skrevet om verdens hidtil dyreste fest. Den blev holdt i Dubai og alene fyrværkeriet kostede 15 mio. kr. Så tykke tegnebøger bliver der ikke brugt denne gang, men mindre kan også gøre det.

Eksempelvis skulle det ikke gå stille af, da den britiske beklædningskonge Philip Green fejrede sin 55 års fødselsdag.

Han havde inviteret 100 af sine nærmeste venner, og de blev forkælet med et femdages ophold på Maldiverne, hvor der blev budt på 3000 flasker champagne, topløse professionelle dansere fra hele verden, en 10 meter høj Buddha i granit (fløjet ind) og selvfølgelig fyrværkeri, der kunne ses milevidt omkring øgruppen.

Rod Stewart underholdt
Historien melder ikke noget om, hvordan Philip Green vil fejre sin 60 års fødselsdag.

Det gjorde kapitalkongen Steve Schwarzman til gengæld med promp og pragt. Midt i Nev York gav Steve Schwarzman sine 350 nærmeste venner en god aften i Park Avenue Armory.

Underholdningen var sikret med en privat koncert med Rod Stewart. Prisen for festen var tre mio. dollar, og den skotske sanger har helt givet fået sin del af den portion penge.

 
Fik du læst:

Billedserie: Verdens rigeste

Billedserie: Verdens rigeste kendisser

80 mio. kr. i indmeldelsesgebyr

Hvem holder verdens dyreste firmafest?