Milliardær løber fra elektriker-regning

Securitas-milliardæren Sven Philip Sørensen med sommerhus i Ålsgårde bliver nu stævnet af konkursbo, for at have løbet fra en elektrikerregning.

Sveriges dronning Silvia og kong Carl XVI Gustaf er personlige venner med milliardæren Sven Philip Sørensen, der er løbet fra en elektriker-regning Fold sammen
Læs mere
Foto: CARSTEN REHDER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rigmanden har tætte forbindelser til det svenske kongehus. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

En ubetalt elektrikerregning på 82.000 kroner fra 2007 for arbejde foretaget i et sommerhus i Ålsgårde betyder nu, at Securitas-rigmanden Sven Phillip Sørensen bliver stævnet ved Retten i Helsingør.

Se billederne: Her er de rundhåndede milliardærer

Bag stævningen står kuratoren for konkursboet efter firmaet Elbasserne A/S i Helsingør. Hvis ikke Sven Phillip Sørensen, som har bopæl i England, giver svarer retten, så kan han blive dømt til at betale regningen.

Velhaveren Sven Phillip Sørensen er vokset op i rigdom, og arvede tilbage i 1969 en stor del af familiekoncernen Securitas, hvor han siden solgte sin andel. I dag går tiden med investeringer i blandt andet Hollywood, og ikke mindst med hobbyer som opdræt af araberheste på sit stutteri i Skåne og Rolls Royce-biler, hvis ikke han bruger tiden i sommerhuset i Ålsgårde med panorama-udsigt.Sven Phillip Sørensen har i dag svensk statsborgerskab og er personlig ven med Sveriges konge Carl Gustaf og dronning Silvia.