Mikkel Salgaard Bendtsen

Kommunikation og public affairs

Mikkel Salgaard Bendtsen Talent 2017 kommunikation Fold sammen
Læs mere

Passionen er hans styrke

Selv om Mikkel Salgaard Bendtsen har en kandidatgrad i retorik, ser han ikke universitetet som sit egentlige uddannelsessted.

»Størstedelen af mit studie har været hos Geelmuyden Kiese. Jeg så en lige linje fra retorikken, som handler om at skabe effekt, til bureauets budskab om ikke at kommunikere for kommunikationens skyld, men for de ændringer, kommunikation kan skabe,« siger Mikkel Salgaard Bendtsen.

Som seniorrådgiver består hans dagligdag af at rådgive en lang række store kunder i forskellige sektorer. Derudover giver han selv læringsstafetten videre ved som udviklingsdirektør at varetage ansvaret for nye medarbejderes udvikling.

»Jeg er en kritisk sjæl med et skarpt blik for at sætte fokus på, hvor det gør ondt, hvilket er givtigt i en branche, som lever af at løse folks problemer. Det er spændende og privilegeret at få lov til at komme med ind i maskinrummet, dreje på knapperne og se, hvilken effekt selv små justeringer kan have,« siger Mikkel Salgaard Bendtsen.

Ifølge adm. direktør i Geelmuyden Kiese, Janna Sundewall, er hans helt store styrke hans store passion for faget.

»Mikkel er en virkelig dygtig rådgiver med stor forståelse for komplekse problemstillinger. Han har en analytisk kapacitet kombineret med en meget løsningsorienteret tilgang.«

Mikkel Salgaard Bendtsen 31 år, seniorrådgiver og udviklingsdirektør, Geelmuyden Kiese

 

2011: Cand.mag. i retorik, KU

2009: Studenterjob, Geelmuyden Kiese

2011: Juniorkonsulent, Geelmuyden Kiese

2012: Konsulent, Morsing PR

2012: Konsulent, Geelmuyden Kiese

2014: Seniorkonsulent, Geelmuyden Kiese

2015: Rådgiver, Geelmuyden Kiese

2016-: Seniorrådgiver og udviklingsdirektør, Geelmuyden Kiese