Mikkel Diness Vindeløv, 36 år, FLSmidth & Co. A/S

Personlig assistent for: Group CEO Jørgen Huno Rasmussen Uddannelse: Civilingeniør fra DTU og MBA fra Henley Business School.

Personlige assistenter for topledere - Mikkel Diness Vindeløv, som er personlig assistent for direktionen i FLSmidth. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvad går dit job ud på?.

Der er to sider af mit job. Cirka 30 procent af min tid går på bestyrelsessekretariatet, som refererer til mig. I samarbejde med formanden og direktionen udarbejder jeg dagsordnen til bestyrelsesmøderne, som jeg har det overordnede ansvar for afviklingen af. Jeg går igennem materialet til mødet og sikrer, at indholdet passer med dagsordenen. .

Den resterende del af min tid bruges som strategisk rådgiver for direktionen – hovedsagligt vores CEO. Jeg hjælper blandt andet med analyser og notater til bestyrelsen om både strategiske og operationelle forhold, opfølgning på strategiske initiativer osv. .

 På den måde er jeg den administrerende direktørs forlængede arm ind i koncernen. For eksempel lancerede vi en ny koncernstrategi i 2012, hvor jeg stod for mange af de indledende analyser. .

Strategien er naturligvis ikke min, men jeg var projektleder for processen med ansvaret for at skrive og koordinere hele forløbet.«.

Hvorfor sagde du ja til jobbet?.

»Det var ikke så svært. Når en mand som Jørgen Huno Rasmussen siger, at man kan være med nede i maskinrummet og referere til ham, så er det en fantastisk mulighed, som man ikke siger nej til. Det er en spændende udfordring og en god mulighed for at arbejde strategisk.«.

Ser du stillingen som et springbræt videre op?.

»Jeg ser det som en karrieremulighed. Man kan altid tale om, hvorvidt man skal op eller til siden, når jeg allerede refererer til Group CEO. Men jeg kan sagtens se det som et springbræt til at komme til udlandet og få et mere operationelt ansvar, hvilket også er mit ønske..

Hvordan er det at arbejde sammen med Jørgen Huno Rasmussen?.

»Det er utroligt inspirerende og lærerigt, og det har været en stor oplevelse.«.

Jørgen Huno Rasmussen efterfølges 1. maj af Thomas Schulz.