Mikkel Damgaard Kring

Mikkel Damgaard Kring forretningsudvikling Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Skaber vækst på det britiske marked

Danske Commodities handler med el og gas i hele Europa, og Mikkel Damgaard Kring sidder med ansvaret for vedvarende energi på det britiske marked. Her har han sikret en succesfuld entre på det strategisk vigtige marked. Og i 2015 stod han for den største handel i virksomhedens historie med en løbetid på 15 år og en omsætning på mere end seks milliarder kroner. Det var en helt ny form for handel for Danske Commodities

»Jeg havde fundet en kunde med et behov, der på udvalgte parametre lå fjernt fra vores eksisterende forretning, men samtidig var ombygget omkring vores kernekompetence. Processen med at strukturere produkter, der integrerer virksomhedens kompetencer med kundens behov, er det interessante ved forretningsudvikling,« siger Mikkel Damgaard Kring.

At sikre yderligere vækst for Danske Commodities på det britiske marked gennem denne form for kundedrevet innovation er Mikkels succeskriterium, og indtil videre er han utroligt glad for den tillid, han er blevet vist, og han har indfriet den til fulde.

»Han er utroligt passioneret, og med en kombination af en stærk analytisk og økonomisk sans tager han ansvar og driver virksomheden fremad,« fortæller Dirk Mausbeck, der er CEO i Danske Commodities.

Mikkel Damgaard Kring

30 år, manager, UK origination, Danske Commodities

2012: MSc. international economic consulting, Aarhus School of Business

2011: Consultant, Garment Society

2012: Market developer, Danske Commodities

2013: Manager UK certificates, Danske Commodities.

2014-: Manager, UK origination, Danske Commodities