Mikael Kruse Jensen

Mikael Kruse Jensen økonomi Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Menneskelig chef med bid

Gør det med hjertet og gør dit bedste! Kan du, som medarbejder under Mikael Kruse Jensen, sætte flueben ved disse dyder, er du kommet et langt stykke. Den 32-årige vice president i finance for smykkefirmaet Pandora står i spidsen for teams placeret i Asia-Pacific med en samlet årlig omsætning på over 2,5 mia. kr.

Som andre finansuddannede, ambitiøse, unge mennesker har Mikael Kruse stilet efter den forjættede CFO-titel.

»Jeg fik den bare meget før, jeg havde regnet med det,« siger han med et grin og uddyber med sin filosofi om, at heldet følger den velforberedte.

Fra basen i Hong Kong sikrer Mikael Kruse en kontinuerlig kommerciel tilgang til det finansielle arbejde, så han bedre kan sparre med topledelse og markederne. Og med ry for at have styr på tingene og et højt energiniveau er der ikke meget, der kan spænde ben, når han har sat sig et mål for øje.

»Mikael er trods sin unge alder ekstremt moden, målrettet og professionel. Han fuldfører, når han først bider sig fast,« siger Kenneth Madsen, president for Pandora Jewelry Asia-Pacific og tilføjer:

»Nogle unge chefer kan godt blive arrogante, men ikke Mikael. Han er hård, når behovet er der, men er samtidig er meget menneskelig og derfor meget velanset.«

Mikael Kruse Jensen

32 år, vice president finance, Pandora Jewelry Asia-Pacific

2008: M.Sc. in finance & accounting
2008: Senior analyst, Nordic Mergers & Acquisitions A/S
2010: Group business controller, Pandora
2013-: Vice president finance, Pandora Jewelry Asia-Pacific
2016: Pandora executive leadership programme, Harvard Business School