Mia Forum Palvig

Læs mere
Fold sammen

Utålmodigt talent

Egentlig drømte Mia Forum Palvig om, at hun en dag skulle arbejde med menneskerettigheder i FN, men det var en vildfarelse.

»Jeg ville hele tiden have løbet panden mod muren,« vurderer hun og forklarer, at hun er et utålmodigt gemyt, der trives langt bedre i miljøer med kort fra tanke til handling. Miljøer, hvor man får en idé den ene dag og så styrter af sted og kan se resultaterne allerede dagen efter.

At det er blevet kommunikationsbranchen, er lidt af en tilfældighed, for godt nok har hun studeret kommunikation på RUC, men kandidatgraden fra CBS er i internatio­nal politik og økonomi. Men hun trivedes med studiejob som kommunikationsmedarbejder. Hun kunne lide kontakten med mennesker og at gøre det nørdede og svære forståeligt.

Hun er netop blevet senior kommunika­tionsrådgiver hos PR- og kommunikationsbureauet Morsing. Og administrerende direktør Finn Morsing er begejstret:

»Mia er et af de største talenter, jeg har mødt, og tilmed uden primadonnanykker.«

I hans optik er det sidste et særsyn.

»Mia er unik, fordi hun både mestrer at være usædvanligt stærk, arbejdsom, loyal og kreativ. Hun har både overblik og bekymrer sig om detaljen. Hun forstår intuitivt at træde i karakter, når det behøves, og at lytte til vandrørene, når det er det, der skal til,« lyder chefens skudsmål.

Mia Forum Palvig

29 år, senior kommunikationsrådgiver, Morsing

2010: Kommunikationsmedarbejder, ­Amnesty International

2011: Salgskommunikatør, Better Place

2012: Kommunikationsrådgiver, Morsing

2014: Msc. International Business and Politics

2016-: Senior kommunikationsrådgiver, Morsing