Mette Hybschmann

Læs mere
Fold sammen

Målrettet HR-talent

Tre gange i træk er McDonald’s blevet kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Et arbejde, der er drevet af HR-afdelingen og i særdeleshed McDonald’s HR-ansvarlige Mette Hybschmann. Medarbejderudviklingsprogrammer og relevante HR-initiativer har resulteret i en samlet stigning i medarbejdertilfredsheden på 17 procent.

»Vi sikrer medarbejdernes personlige udvikling gennem specialiserede udviklings- og uddannelsesforløb. Det giver glade og motiverede medarbejdere – og det kan direkte aflæses på resultaterne. Jo mere vi investerer i og udvikler vores medarbejdere, jo bedre service giver de vores gæster. Det er meget motiverende at se på salgstallene, at gæsterne anerkender dette. 2015 var f.eks. vores bedste salgsår nogensinde,« forklarer Mette Hybschmann.

Gennem tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner har hun sikret, at de interne lederuddannelser, som medarbejderne i McDonald’s kan tage sideløbende med arbejdet, er akkrediteret op til bachelor­niveau. Ovenstående er bedrifter, der imponerer Kim Trier Meyer, direktør for drift og Franchise i McDonald’s.

»Mette er meget visionær og motiverer hele organisationen ved altid at sætte barren højt. Det er imponerende, at hun i en så ung alder lever op til det store ansvar, der er lagt på hende,« siger han.

Mette Hybschmann

32 år, head of HR, McDonald’s Denmark

2003-2007: Drift og service, Irma

2008: Kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

2007-: HR Consultant/HR manager/head of HR, McDonald’s Danmark

2012: HD i organisation og ledelse, CBS

2014: Personal leadership development programme, Create-I London

2016-: Master i ledelse og innovation, CBS