Mathias Gredal Nørvig

Mathias Nørvig Talent 2016. Foto: Thomas Brolyng Steen Fold sammen
Læs mere

Skaber forretning på gigantisk spilsucces

Hvad der begyndte som et afgangsprojekt fra animationsskolen i Viborg, er i dag den internationale spilsucces Subway Surfers, der er downloadet på mere end en milliard tablets og smartphones. De to kreative bagmænd fandt hurtigt ud af, at de skulle bruge en direktør til at holde strengt fokus på forretningen, og headhuntede Mathias Gredal Nørvig til opgaven.

»Da jeg mødte min forretningspartner, Sylvester, vidste vi med det samme, at vi kunne skabe noget stort. Da vi fandt Mathias, vidste vi, at det kunne blive endnu større. Han er på alle måder unik, og særligt hans naturlige netværks- og forhandlingsevner åbner en masse nye døre for os,« siger Bodie Jahn-Mulliner, stifter og medejer af SYBO.

Mathias Gredal Nørvig har hjulpet SYBO fra at være en startup til at blive en internationalt anerkendt spiludvikler, hvor faste møder med Apple og Google er en del af jobbeskrivelsen.

»Min største succes har været at få tilliden fra de to stiftere. De kommer med så mange kreative inputs, at det giver os flere muligheder, end vi kan eksekvere på. På samme tid hiver store spillere i branchen i os for at indgå samarbejder. Min vigtigste opgave bliver at holde øjet på bolden i fremtiden og træffe de strategisk rigtige valg,« siger Mathias Gredal Nørvig.

Mathias Gredal Nørvig

32 år, managing director, SYBO

2007: Assistant investment manager, IFU

2010: Cand.merc. strategi, organisation og ledelse, CBS

2010: Forfatter til bogen »Afrikas vej – fra bistand til velstand?«

2011: Senior consultant, PwC

2013: Senior analyst, Eksport Kredit Fonden

2014-: Managing director, SYBO