Martin Fleischer

Opkøber i verdenseliten

Kapitalfonden Coller Capital er specialiseret i opkøb af investorers andele i andre kapitalfonde samt af direkte ejerandele i virksomheder. Som en af de største på sit felt administrerer fonden mere end 17 mia. dollar. Bag nogle af de store transaktioner sidder investment manager Martin Fleischer.

»Jeg slog til, da muligheden for at arbejde på en stor investeringsplatform bød sig. Det har længe været en ambition. Vi investerer bredt, og jobbets alsidighed er utrolig stor,« fortæller erhvervsøkonomen og understreger, hvor vigtigt det er, at arbejdet er sjovt.

Firmaet fokuserer meget på personlig udvikling og forventer, at man træffer beslutninger samt bringer noget til bordet, som Martin Fleischer udtrykker det.

»Jeg har sammen med flere teams gennemført store transaktioner i Europa. Min drivkraft er at gøre det godt med investeringerne og fortsat udfordre mig selv,« siger Martin Fleischer.

Ifølge Stephen Ziff, der er partner i Coller Capital, kan man ikke undgå at være imponeret af og komme godt ud af det med Martin Fleischer:

»Han har en engagerende personlighed, en stærk kommerciel dømmekraft, og så han er ikke bleg for at sige sin mening. Han har gjort sig til en af holdet, der kan levere resultater.«

Martin Fleischer

34 år, investment manager, Coller Capital

2007: M.Sc. i finance & accounting, CBS

2007: Analytiker, Credit Suisse, London

2010: Associate, Kapitalfonden GMT Communications Partners, London

2013-: Investment manager, Coller Capital, London