Marie Louise Arnth Jensen

Salg og marketing

Læs mere
Fold sammen

Forretningssans i forsvars­industrien

Marie Louise Arnth Jensen er ikke en type, de har set før i Terma.

»Det er usædvanligt, at hun kan gå så dybt ind i både det kommercielle og det politiske. Det er to komplekse områder, og alligevel har hun et fantastisk overblik over begge,« siger Kristoffer Groth Jakobsen, der er Termas vice president for market development Denmark.

Danske Terma leverer løsninger inden for forsvar og rumfart. Blandt andet leverer selskabet dele til det amerikanske F-35, som bliver Danmarks nye kampfly. Og ligesom Danmark har sikret sig danske arbejdspladser i forbindelse med købet af de nye fly, sikrer andre lande sig arbejdspladser, når de køber noget af Terma.

Her kommer Marie Louise Arnth Jensen ind i billedet. Som såkaldt offset manager er det hendes job at indgå samarbejde med myndigheder og virksomheder i lande, som Terma gerne vil sælge noget til. For nylig rejste hun Canada rundt for at finde en lokal partner, så Terma kunne byde på at levere radarsystemer til canadiske patruljeskibe.

»Til sidst fandt vi en mindre virksomhed med samme værdier som os. Med Termas støtte har de så udviklet en komponent, der forbedrer ydeevnen for vores radarer. Det er fedt at give dem en mulighed for at komme ind på det her marked,« siger hun

Marie Louise Arnth Jensen 29 år, manager, offset, Terma

 

2013: Cand.scient.pol, Aarhus Universitet

2013: Fuldmægtig, Udenrigsministeriet

2013: Kundeansvarlig/nordic graduate, IBM Danmark

2014: Business analyst, Terma

2016-: Manager, offset, Terma