Malou Aamund overvejer politiker-vejen

Hun har netop afleveret sit indspark til Ny Alliances erhvervs – og arbejdsmarkedspolitik. Nu overvejer hun, om hun skal tage skridtet fuldt ud og blive politiker.

I dag er hun senior salgschef for IBM i Nordeuropa. Men når sommerferien er omme vil hun have besluttet sig for, om hun skal tage skridtet ind i politikkens verden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Henriksen
"Jeg har nogle personlige overvejelser, og jeg har da nogle betænkeligheder ved at gå ind i politik. Det er virkelig øretævernes holdeplads, og spørgsmålet er, om det er det, jeg har lyst til," siger Malou Aamund til Børsen.

Den 37-årige Malou Aamund er senior salgschef for IBM i Nordeuropa og datter af den eksponerede biotekdirektør og kommentator Asger Aamund.

"Når du sidder som erhvervsleder, er dit drive, at du ser resultatet af dit arbejde, hvor jeg synes nogle gange, at politik nærmer sig et usagligt niveau, der virker afskrækkende på enhver, der har noget at byde på," siger hun, men peger på, at der alligevel er en opgave, der skal løses politisk.

Malou Aamund, der er gift med TV-værten Michael Bertelsen, regner med at tage beslutningen om, hvorvidt hun for alvor skal træde ind i det politiske liv sidst på sommeren.

Ny Alliances folketingskandidater er på nuværende tidspunkt de tre stiftere af partiet: Den tidligere konservative Gitte Seeberg og de to radikale Naser Khader og Anders Samuelsen.

Portræt af Malou Aamund: "Jeg var politisk hjemløs".

Kilde: Børsen