Mærsks strategidirektør siger op

Steen Hundevad Knudsen, der er på vej ind i Keops-bestyrelsen, har sagt op på Esplanaden. Han stod i spidsen for koncernens omfattende strategiarbejde, der førte et investeringsboom med sig.

Steen Hundevad Knudsen, tidligere Mærsk Data-direktør og nuværende projektleder for den gruppe af Mærsk-direktører, der har udviklet koncernens langsigtede strategi, har sagt sit job op i A.P. Møller - Mærsk. Det fortæller han til Business.dk.

Steen Hundevad Knudsen, 55, siger, at han allerede for to år siden var på vej til at prøve kræfter med nye udfordringer uden for A.P. Møller - Mærsk, men dengang fik han tilbudt at stå i spidsen for det omfattende strategi-arbejde der har stået på i cirka to år og som har betydet, at Danmarks største virksomhed har indledt en historisk investerings-offensiv.

"Jeg har fået tilbudt to fantastiske job, de bliver svære at overgå. Så denne gang tager jeg springet. Nu får jeg lidt mere tid til familien, og så må vi se, om jeg kan finde nogle bestyrelsesposter. Måske jeg også vil lave lidt konsulentarbejde, vi får se," siger Steen Hundevad Knudsen, der stopper i A.P. Møller - Mærsk i løbet af 2007.01.10

Det er i dag blevet offentliggjort, at Steen Hundevad Knudsen er opstillet til bestyrelsen i Keops.