Mads Lindholm Andreasen

Startups

Læs mere
Fold sammen

Han vil revolutionere ­håndværksbranchen

Som håndværker er han dygtig, men hvor han virkelig brillerer, er udvikling. Mads er utroligt innovativ og fremadstræbende.«

Sådan lyder skudsmålet fra talentets mentor, Peter Knudsen, der selv er byggebranchens frække udfordrer og manden bag blandt andet Altan.dk.

Mads Andreasen startede eget tømrerfirma i samme øjeblik, han blev udlært, men ambitionerne rakte længere.

»Jeg vil revolutionere håndværksbranchen, hvor der i dag er alt for mange faggrænser og ineffektivitet. Det giver meget mere mening at samarbejde på tværs og videndele,« siger han.

Mads Andreasen udvalgte sig det mest komplicerede og dermed oplagte projekt i boligen, badeværelset.

»Her skal mange faggrupper arbejde på meget få kvadratmeter. Derfor giver det langt bedre mening at arbejde med teams, hvor badeværelset og kunden er i centrum. Det har allerede gjort Badmodul til Københavns største leverandør af private badeværelser. Det er en ny måde at arbejde på i en branche fyldt med traditioner, men det er også fremtiden,« siger Mads Andreasen.

»Til trods for at der er mangel på arbejdskraft i byggeriet, får vi mange uopfordrede ansøgninger. Mennesker vil gerne lære nyt og udvikle sig, hvis man giver dem muligheden, også håndværkere.«

Mads Lindholm Andreasen 28 år, founder og CEO, Badmodul

 

2009: Tømrer

2009: Stifter, MA Tømrer Entreprise

2012-: Stifter, Badmodul