Mads Fink Eriksen

Mads Fink Eriksen

Mads Fink Eriksen Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Finansiel fornyer

Mads Fink Eriksen har konstant leveret resultater for Ecco. Først to år som finansdirektør for Ecco i Kina, siden tre år som finansdirektør for den globale skoproduktion i Singapore, indtil ledelsen hentede ham hjem til hovedkvarteret i Bredebro.

Her har han ansvaret for controlling og regnskabet samt at harmonisere og modernisere finansprocesserne i hele værdikæden, så direktionen aktivt og strategisk kan bruge de finansielle informationer.

»Som en verdensomspændende virksomhed er det vores mål, at Eccos finansafdeling også hører til blandt de allerbedste. Jeg er heldig at stå i spidsen for nogle ekstremt passionerede medarbejdere, der ligesom mig ikke blot vil være en ekstern regnskabsfunktion, men en intern samarbejdspartner, der leverer skræddersyede inputs til direktionen og resten af organisationen,« fortæller Mads Fink Eriksen.

Hans evne til at implementere forandringer i organisationen uden at tabe medarbejderne er en de vigtigste succeser.

»Mads har i en ung alder opnået stor autoritet. Han er en vedholdende, effektiv og altid positiv leder. Og han har en særlig evne til at analysere og forstå komplekse problemer og siden finde og implementere de rigtige løsninger,« siger Steen Borgholm, Group CFO i Ecco.

Mads Fink Eriksen

33 år, corporate vice president, Ecco Group

2007: Mærsk International Shipping Education, Mærsk

2007: Graduate diploma, finance & accoun­ting, CBS

2007: Financial planning manager/finance manager, Rosti Technical Plastic India

2010: Finance director, Ecco Xiamen Co. Ltd.

2012: Finance director, Ecco Global Shoes Production & Sourcing

2015-: Corporate vice president, Ecco Group