Lystyacht? Ja! Din årsløn, tak!

Vil du hellere nyde solen på middelhavet end i Dubai, så lej en lystyacht, det koster "bare" en årsløn for almindelige mennesker.

Andre køber "bare" en lystyacht. Her er tidl. Microsofts-nørd Charles Simonyis "Skat". Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
For dem, hvor finanskrisen endnu ikke har kradset hul i budgetterne; dem der er vild med vand, men ikke vil eje og som normalt er omgivet af bjerge. De har ingen problemer med at spendere 400.000 kroner for en uge på en lystyacht.

Det skriver det norske erhvervssite Hegnar.no.

Flere nordmænd meldes nemlig at se det som særdeles attraktivt at leje en lystyacht i den franske by, hvor kendisser trækkes til i stride strømme - Saint Tropez, eller fyrstedømmet Monaco få kilometer derfra.

Ugepriserne ligger fra 180.000 norske kroner til 500.000 norske.kr. svarende til 412.000 danske kroner - selvfølgelig afhængig af bådens størrelse.

"(..) På de dyre både er der plads til fire par, og så bliver priserne rundt regnet 8.000 kroner per person per døgn. Det er omtrent det samme som en suite på de bedste hoteller i Dubai," siger Didrik Cappelen fra Quintessentially.

Quintessentially er en privatmedlemsklub, der 24 timer i døgnet er klar til at servicere rige mennesker med alt, hvad de måtte ønske. Så har du en halv million, der brænder i lommen, skal klubben nok hjælpe dig af med pengene.