Luksusrejse til 333.000 kr.

Hvis du har mange penge og gerne vil opleve noget særligt kan et rejsebureau tilbyde en luksusrejse jorden rundt i et privat jetfly.

Foto: Jacob Boserup
Rejs jorden rundt i privat jet med champagne og kaviar indenfor rækkevidde. Det kan nu lade sig gøre i en ombygget Boing 757’er, hvor de normale 270 sæder er taget ud og erstattet med 74 luksuriøse business class sæder i læder.

Det er rejsebureauet Hannibal & Marco Polo, der frister med denne overklasse-rejse, hvor man tilmed får mulighed for at se en perlerække af verdens største seværdigheder, blandt andet Machu Picchu, Påskeøen, Great Barrier Reef, Papua Ny Guinea, Angkor Wa, Dubai, Serengeti, Marrakech - alle navne, som oser af eventyr og mystik.

Prisen på rejsen 333.000 kroner per person i dobbeltværelse. Gæsterne skulle dog få fuld valuta for hver en krone. Rejsen er på 24 dage og der overnattes på nogle af verdens bedste hoteller. Rejsen er lagt sådan til rette, at der ikke er flyvninger på mere end fem timers varighed. De kulinariske oplevelser skulle være i særklasse og bagagen i alverdens lufthavne behøver man ikke vente på.

Direktør René Andersen siger, at det sjældent er meget velhavende mennesker, der køber rejser som disse. Det er derimod folk som lever drømmen ud, og vælger at bruge friværdien, eller et banklån, på at rejse Jorden Rundt. Der er afgang 4. februar i det nye år. God tur!