Louise Celia Korpela

Rådgivere

Børsadvokaten

Med begge forældre i advokatbranchen har Louise Korpela fra barnsben kendt til den juridiske verden. I dag arbejder hun primært med børs- og selskabsret hos Gorrissen Federspiel og har sideløbende både undervist, skrevet artikler, været chef for firmaets studentergruppe og prioriteret at støtte familien.

»Vi har meget at lave i vores branche, så at hun formår at udføre alt samtidig, det er imponerende,« siger Klaus Søgaard, der er partner hos Gorissen Federspiel.

Klaus Søgaard fortæller, at Louise Korpela også er stærkt involveret i firmaets arbejde med at forbedre karrieremulighederne for kvindelige jurister, hvor hun bl.a. er firmaets repræsentant i CBS Executives Leading Women. Derudover besidder Louise et højt fagligt niveau, der har betydet, at hun som den første advokat hos Gorissen Federspiel blev tilbudt en plads hos advokatfirmaet Skadden i New York, der er blandt verdens førende.

»Det var en fantastisk oplevelse og en af de største i min karriere. Skadden ansætter meget få udenlandske advokater, så jeg er beæret over, at jeg fik muligheden. Det har givet mig et godt kendskab til det amerikanske børsmarked, som jeg kan trække på i mit job,« fortæller Louise Korpela.

Louise Celia Korpela 31 år, advokat, Gorrissen Federspiel

 

2010: Cand.jur., Københavns Universitet

2011: Advokatfuldmægtig, Novo Nordisk A/S (udstationering)

2011: Ekstern lektor, Københavns Universitet

2013: Uddannet advokat

2013: LL.M., Chicago-Kent College of Law

2015: International advokat, Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom, New York

2016: Leading Women, CBS Executive

2010-: Advokatfuldmægtig og advokat, Gorrissen Federspiel