LinkedIn åbner for 13-årige

Det sociale netværk for professionelle voksne vil tilbyde unge mulighed for at udforske deres karrieremuligheder i en tidlig alder.

Foto: ROBERT GALBRAITH. De unge i blandt andet USA, Tyskland og Sydkorea er nødt til at vente, indtil de fylder 14 år, med at blive medlem af LinkedIn.
Læs mere
Fold sammen

Nu vil du også kunne støde på din teenagedatter eller nevø på det sociale netværk LinkedIn. Det har ellers været forbeholdt voksensegmentet, hvor folk i erhvervslivet holder gang i karrieren og bevarer kontakten med deres professionelle netværk.

Men det skal nu bredes ud til den yngre aldersgruppe. Fra 12. september kan folk fra 13 års alderen blive medlemmer. Der bliver oprettet en ny gren til LinkedIn kaldet »Universitets sider«, der er målrettet ungdommen. 

LinkedIn mener, at de unge studerende har brug for et netværk, hvor de kan udforske skoler over hele verden, skaffe kontakter og få forståelse for jobkarrieren.

Og ifølge LinkedIn vil det kun gavne deres fremtidige karriere, hvis de bliver tilknyttet et netværk i en tidlig alder.

Omkring 200 universiteter har allerede nu meldt sig på banen og vil dele materiale på LinkedIns »Universitets sider« til både nuværende studerende, men også folk, der potentielt set kunne blive tilknyttet et af de mange universiteter.