Lenette Werner

Lenette Werner ledelse Talent 2016
Læs mere
Fold sammen

Forretningsdrevet HR-ekspert

Nye ejere postede i 2013 en halv mia. kroner i stormagasinet Illum og muliggjorde dermed en gennemgående transformation af både de fysiske og strukturelle rammer i stormagasinet på Strøget i København. Ønsket om egne direkte salgsområder mundede ud i ansættelsen af Lenette Werner, der siden foråret 2015 har opbygget en HR-afdeling og rekrutteret over 100 salgsassistenter og administrative medarbejdere. Hun har ændret den traditionelt bløde HR-disciplin til et målbart forretningsområde drevet af viden og personlige målsætninger for medarbejderne.

»I det seneste år har jeg screenet flere tusinde CVer, afholdt adskillige interviews og været med til at opbygge hele organisationen. Illum er netop blevet udnævnt som et af verdens mest spektakulære stormagasiner af magasinet Travel + Leisure i New York, og det er afgørende, at vi byder på en fantastisk shoppingoplevelse hver gang. Det kan kun lade sig gøre med det helt rette personale,« siger Lenette Werner.

Jeanette Aaen, CEO i Illum, er imponeret over det unge talents evne til at se ud over HR.

»Lenette har en ekstremt businessorienteret tilgang til HR. Samtidig er hun en fantastisk leder, der har et særligt godt tag på vores unge medarbejdere,« siger hun.

Lenette Werner

31 år, HR manager, Illum

2011: Cand.merc. strategy and organization, SDU

2012: HR advisor, Diesel

2014: HR advisor, Lumesse

2015-: HR manager, Illum