Lars Menné Boesen

Innovation og udvikling

Lars Menné Boesen - Talent 2017 innovation og udvikling Fold sammen
Læs mere

Han udfordrer status quo

Som head of strategy and business development i bagerikoncernen Lantmännen Unibake sidder 28-årige Lars Menné Boesen med, hvor beslutningerne bliver truffet. Han refererer til den administrerende direktør og står bag virksomhedens 2020-strategier for Danmark og Tyskland.

»Jeg trives med strategiske og forretningskritiske problemstillinger. Det at transformere og sætte mine aftryk på virksomheden er sjovt, lærerigt og motiverende,« siger Lars Menné Boesen

Han har blandt andet taget beslutningen om at konsolidere et bageri i Jylland – virksomhedens største danske investering i otte år.

Lars Menné Boesens lederskab karakteriseres ved hans konstruktive og involverende facon. I hverdagen formår han at balancere mellem ledelsesrummet og resten af organisationen uden arrogance, siger CEO i Lantmännen Unibake, Allan Christiansen. Han beskriver Lars Menné Boesen som et talent, der »tør lidt mere, får lidt bedre ideer og har lidt flere ambitioner«.

»Særligt værdsætter jeg, at Lars konstant udfordrer mig på det bestående og på tempo samtidig med, at han er nysgerrig – det lærer vi begge af i det daglige. Kombinationen af ambitioner og mod baseret på indsigt og involvering gør, at han drager de rigtige konklusioner.«

Lars Menné Boesen 28 år, head of strategy and business development, Lantmännen Unibake

2014: M.Sc. applied economics and finance, CBS

2014: Executive assistant to CEO and strategy consultant, Lantmännen Unibake

2016-: Head of strategy and business development, Lantmännen Unibake