Kvinder sætter mobilen højere end sex

Hver fjerde kvinde synes, at deres mobiltelefon er mere værd end sex, og hver anden vil tage den under akten.

Modelfoto: Simon Knudsen Fold sammen
Læs mere
En britisk undersøgelse viser ifølge Computerworld, at mange kvinder sætter mere pris på en lille, elektrisk dims end intimt samvær med en mand. Det er måske ikke så overraskende, men det nye er, at der nu skulle være tale om en mobiltelefon.

Ifølge undersøgelsen vil 25 procent af de britiske kvinder foretrække cølibat frem for at skulle lide en måned uden mobiltelefonen. Endnu værre er det måske, at knap hver anden er indstillet på at besvare opkaldet, hvis telefonen ringer, efter at manden endelig har lokket dem i kanen.

Mænd er meeeeget mere romantiske, skriver PhoneContent.com: Kun 30 procent af mændene ville tage telefonen under lagengymnastikken.

Før man dømmer mænd bedre end kvinder, bør man dog bemærke en anden undersøgelse foretaget af britiske GfK NOP, skriver Computerworld. Den siger nemlig, at én ud af otte mænd er villige til at udskifte kæresten til fordel for en ny gadget.

Den gennemsnitlige englænder sender 12 SMS-beskeder til sin mulige partner, før det første møde finder sted. Hvis mødet ikke falder positivt ud, er mobilen også et solidt redskab til at gøre en ende på løjerne. 11 procent af de adspurgte under 34 år har således oplevet at blive dumpet via en SMS, skriver Computerworld.