Kvinder ønsker oplevelser – mænd vil lege

Der er stor forskel på mænd og kvinders juleønsker i år: Mænd vil have spillekonsoller, mens kvinder ønsker sig oplevelser. Fladskærme er en fælles hitter.

Den perfekte aften for en kvinde består af en tur forbi et spabad, der måske inkluderer lidt massage. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox
Den perfekte aften for en kvinde består af en tur forbi et spabad, der måske inkluderer lidt massage. Herefter krydres aftenen med en koncert eller et teaterbesøg. Mændene vil hellere blive derhjemme med chips, øl og cola i selskab med en Playstation 3, X-box 360 eller en Nintendo Wii. I hvert fald hvis man skal tolke dette års juleønsker som mænds og kvinders inderste ønsker.

Det er PriceRunner, som hvert år undersøger danskernes juleønsker, og tendensen er helt klar: Kvinder ønsker sig oplevelser, og mænd vil have spillekonsoller.

Til gengæld er der overraskende stor enighed hos kønnene om at give fladskærmen en tredjeplads på ønskesedlen. Så hvis julefreden skal sænke sig, kan man tilsyneladende blive enige om at give hinanden en ny fladskærm til stuen.

»De elektroniske produkter står trods alt højt på begge køns ønskelister. Og her er der godt nyt for dem, der går efter de gode tilbud. Lige nu kan du for eksempel spare over 3.000 kroner på et 42” Panasonic plasma-TV eller 700 kr. på en Nintendo Wii spillekonsol, hvis du sammenligner de dyreste og billigste priser på PriceRunner,« siger Simon Christoffersen, Sales Manager for PriceRunner i Danmark.

64 procent køber julegaver til sig selv
Undersøgelsen viser også, at 64 procent af danskerne giver sig selv en julegave i år. 4 procent af danskerne bruger mere end 10.000 kroner på julegaver, mens 33 procent har et samlet julegavebudget på over 3.000 kroner

Og så er der godt nyt for online-handlen: 65 procent af danskerne planlægger at købe julegaver over nettet.