Kristian Hovgaard Juul-Larsen

Det offentlige

Han sætter den strategiske ­retning

Kristian Juul-Larsen spiller en central rolle som formand for det program i Region Hovedstadens Center for IT, Medico og Telefoni, som skaber IT-rammerne for at implementere sundhedsplatformen. Det er en ny IT-platform for hospitalerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland med et samlet budget på cirka 2,8 mia. kr.

»Da vi rekrutterede Kristian, fik vi en relativt uprøvet leder. Men det viste sig hurtigt, at han formår at kombinere sin skarpe analytiske sans med sit talent for ledelse. Han kan drive sin ledelseskarriere vidt,« siger Mette Jørgensen, enhedschef i Sundheds-IT Udvikling.

Kristian Juul-Larsen befinder sig med leder­rollens ansvar. Han formår at udstikke den strategiske retning og har samtidig et vågent blik for medarbejdernes trivsel.

»Jeg bestræber mig på at træffe tydelige og gennemsigtige beslutninger, så medarbejderne har et klart billede af, hvor vi skal hen og hvorfor. Det er vigtigt for mig, at jeg har en personlig relation med dem hver især. Jo bedre man kender hinanden, jo nemmere er det at tale lige ud af posen, når tingene spidser til – det skaber en god atmosfære og mere holdbare resultater,« siger Kristian Juul-Larsen.

Kristian Hovgaard Juul-Larsen 33 år, implementeringschef, Center for IT, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden

 

2009: Cand.scient.pol., Aarhus Universitet

2009: Fuldmægtig, Fødevareministeriet

2012: Fuldmægtig, Finansministeriet

2013: Ministersekretær, Fødevareministeriet

2015: Ministersekretær, Miljø- og fødevare­ministeriet

2016-: Implementeringschef, Center for IT, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden.