Kristian Bjerge

Økonomi og Finans

Kristian Bjerge Talent 2007, gruppe ÔøΩkonomi finans
Læs mere
Fold sammen

Ernst & Youngs altid kritiske ­revisor

Revision bliver aldrig rutinearbejde for 33-årige Kristian Bjerge. Hos Ernst & Young (EY) er han ledende revisor for børsnoterede og større danske virksomheder som DSB, Nordisk Film og Matas. Og ifølge lederen af virksomhedens internationale revisionsafdeling, Michael Groth, ligger hans talent i konstant at forholde sig kritisk.

»Overtager Kristian en ny revision, vil han aldrig falde tilbage til måden, man gjorde tingene på sidste år. Han går kritisk til alt og spørger ind til, hvorfor der bruges så meget tid på at kigge på enkelte områder,« siger Michael Groth.

Den kritiske tilgang fører ofte til, at Kristian Bjerge kommer til at fungere som virksomhedens daglige rådgiver langt ud over revisionsområdet.

»Jeg leverer sikkerhed, tillid og troværdighed. Derfor bruger jeg meget tid hos virksomheden til at sætte mig ind i dens forhold og forretningsmodel – og jeg kan simpelthen ikke lade være med også at engagere mig for at sikre en god dialog og revision,« siger Kristian Bjerge.

Engagementet smitter, tilføjer Michael Groth og fremhæver Kristian Bjerges lederevner:

»Han formår at sætte sig ind i den enkelte og udvikle både sine 18-årige medarbejdere og dem, der har været i virksomheden i ti år.«

Kristian Bjerge, 33 år, senior manager, EY

2011: Cand.merc.aud., CBS

2016: Statsaut. revisor

2011: Manager, KPMG

2014: Manager, EY

2016-: Senior manager, EY