Koncerndirektør forlader ISS

ISS' koncerndriftsdirektør Flemming Schandorff forlader servicegiganten med udgangen af marts måned 2008, oplyser ISS..

Den 59-årige Flemming Schandorff ønsker at trække sig tilbage efter en lang og karriere i ISS’ tjeneste, de senere år som den øverste ansvarlige for operationen af ISS’ globale serviceleverancer i 50 lande med over 435.000 medarbejdere.

”Jeg har besluttet mig for at takke af nu for at drosle ned og få mere tid til at beskæftige mig med andre interesser. Jeg har været i ISS i 30 år og været en del af virksomhedens udvikling til en global servicevirksomhed, og det har været en utroligt spændende og privilegeret rejse. Nu synes jeg tiden, er moden til at give stafetten videre, hvor driften og de finansielle resultater står stærkere end nogensinde”, siger Flemming Schandorff.

Flemming Schandorff startede i 1973 sin karriere i ISS som afdelingsleder og lærte driftshåndværket fra bunden i koncernens forskellige serviceselskaber.

Siden steg han støt og hurtigt i graderne og blev i 1991øverste chef for ISS Danmark. Efter en afstikker som administrerende direktør for Kompan i perioden 1996-2000 blev Schandorff i 2000 hentet tilbage til ISS og fra 2002 som medlem af koncerndirektionen.