Kom med Harvard-bloggeren bag facaden på Wall Street

Berlingske Business' Harvard-blogger tager dig med ind bag facaden på Wall Street-investeringsbanken Chardan Capital Markets. Du kan følge med på Business' Instagram-profil i denne uge.

Daniel Fleischer Fold sammen
Læs mere

Hver morgen tager 22-årige Daniel Fleischer turen i New Yorks subway fra Soho til lower Manhattan for at ende på Financial Districts Wall Street. Han bruger nemlig sommeren som praktikant i investeringsbanken Chardan Capital Markets, hvor han arbejder med investment banking med fokus på healthcare og biotech-firmaer.

Daniel Fleischer har normalt bloggen »Harvard Breakfast Journal« på Business.dk, hvor han skriver om livet som studerende på et af USAs mest anerkendte »Ivy League«-universiteter, Harvard. I forbindelse med det ophold er han kommet ind i bestyrelsen for henholdvis Harvard Ventures og Harvard Entrepreneurship Forum.

Læs Daniels blog her.

Men livet som studerende er henover sommeren sat på pause til fordel for det pulserende arbejdsliv på Wall Street. Han har valgt at knokle fra kl. 7.30 til kl. 18 hver dag og være en del af et rotationsprogram, hvor han også får prøvet kræfter med andre dele af virksomheden. Her kan timerne nemt løbe op over 100 om ugen.

»Finance har altid været en meget stor interesse for mig, og der findes jo nok ikke et bedre sted at lære end her,« begrunder Daniel det med.

I denne uge overtager Daniel Business.dk's Instagram-profil for at give et indblik i den hektiske verden, Wall Street udgør.

Du kan følge med på Instagram her.