Kofi Annan hovedtaler på årets CSR-konference

FNs tidligere generalsekretær Kofi Annan besøger Copenhagen Business School til årets CSR-event: Partnership2012.

Kofi Annan, tidl. generalsekretær for FN, besøger København til juni. Fold sammen
Læs mere
Foto: DENIS BALIBOUSE
Partnerskaber mellem erhvervslivet og ngo’er er nødvendigt for at få løst nogle af verdens største problemer inden for områder som uddannelse, fattigdom, miljø og sundhed.

Det er baggrunden for årets CSR-event, Partnership2012, der strækker sig over tre dage i juni. Hovedtaler på konferencen bliver den tidligere generalsekretær for FN, Kofi Annan, der vil give sit syn på samarbejdet mellem profit og non-profit anno 2012.

”Kofi Annan er det tætteste, vi kommer på en global ophavsmand til begreber som CSR og samfundsansvar, ” siger Per Holten-Andersen, rektor for Copenhagen Business School, CBS.

Bag konferencen står CBS, CSR-Fonden, ISOBRO, Dansk Industri og European Fundraising Association med Berlingske Business og Huset Markedsføring som mediepartnere.

Begivenheden skal ifølge en pressemeddelelse fra CBS markere et øget fokus i dansk og internationalt erhvervsliv på nødvendigheden af partnerskaber for at finde løsninger på nogle af de store sociale og milljømæssige problemer.

Konferencen afvikles fra 10. – 12. juni og får ud over Kofi Annan besøg af Peter Eigen fra Transperency International, Jon Duschinsky fra Be The Change og udviklingsminister Christian Friis Bach. Hertil kommer repræsentanter fra en række multinationale virksomheder og NGO'er som Amnesty International, UNICEF og WWF.

Læs mere om Partnership2012 her: