Køb skiferie på auktion

Der kan være penge at spar ved at købe ferierejser på auktioner på nettet. På www.qxl.dk kan man eksempelvis lige nu kan byde på en luksusskiferie i Frankrig.

Rejsen til samt halvpension på det charmerende Chalet Heidi i hjertet af det gamle La Rosière i Frankrig koster normalt 11.490 kroner. Men lige nu er højeste bud på rejsen 5.750 kroner. Ud over masser af muligheder for at stå på ski byder stedet også på en pragtfuld udsigt ud over Tarantaise-dalen.

Prisen er for to personer i den rene luksus med togrejse tur/retur, seks dage, halvpension og liftkort i hele ferien, der ligger i slutningen af januar.

Det er Nortlander, som har sat en af deres luksusrejser på auktion på QXL.dk, og der er masser af købere, der ser, om der kan spares lidt gennem den utraditionelle salgskanal.

Over ti procent af Danmarks befolkning shopper løs på QXL.dk, og flere virksomheder benytter markedspladsen som ekstra salgskanal. QXL.dk er Danmarks største online handelsplads. Hver uge sættes i gennemsnit 1.500.000 varer til salg på QXL.dk, fordelt på masser af spændende auktioner og varer til fast pris.