Køb et luksuslegehus til ungerne for 100.000 kr.

Krise eller ej. Der er stadig forældre, der har både lod og lyst til at forkæle deres unger – f.eks. med et legehus til 100.000 kroner

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der kan stadig laves penge på at sælge luksusgear til hovedrige forældre, der gerne vil forkæle deres små poder. Det oplever den amerikanske producent af high end-legehuse Lilliput Play Homes i hvert fald.

Lilliput Play Homes udbyder en stribe legehuse, og nogle af de allerdyreste har et prismærke på knap 20.000 dollar – eller mere end 100.000 kroner. Og det er endda kun standartprisen. Den endelige pris kan snildt blive højere, når der også skal fyldes inventar i legehusene.

Ejeren af Lilliput Play Homes, Steve Chernicky, kan endda berette om handler, som endt med at koste forældrene langt mere.

Se billederne: Ekstreme legehuse til børn

”Vi havde en kunde fra Florida, der havde tjent en formue inden for transportsektoren, som købte en hel hovedgade i legehuse til deres barn. Det kostede dem 100.000 dollar,” siger han til den engelske avis Daily Mail.

Lilliput Play Homes, der hører hjeme i Finleyville, Pennsylvania, har 30 forskellige typer luksuslegehuse på programmet. Husene har navne som Princess Playhouse og Cotton Candy Manor og dets allerdyreste serie, Grand Victorian, har en startpris på 12.900 dollar.

Steve Chernicky siger, at virksomheden er parat til at sende legehuse til ethvert sted på kloden, hvor der skulle være efterspørgsel.