Kernen bag ATPs investeringsbeslutninger

Talent 100: Morten Tolver Kronborg, 33 år, senior portfolio manager, ATP

Morten Tolver Kronborg. Fold sammen
Læs mere

Kategori: Økonomi og finans

Når ATP skal styre og udvikle sine investeringer, er det blandt andet aktuaren Morten Tolver Kronborg, der sidder med ved roret.

Ja, han har faktisk udviklet en computermodel, som håndterer de komplekse strategiske investeringsbeslutninger. Den er nu kernen i alle større investeringsbesltuninger i ATPs investeringsportefølje.

»Jeg prøver at gøre det bedste for ATP og lave løsninger, som alle er glade for. Folk er trygge ved det, jeg laver, og derfor får jeg lov at påtage mig mere og mere ansvar. Det kommer sig også af en høj grad af ærlighed og transparens i vores kommunikation, som også er med til at skabe tryghed. Den er vigtig med de penge, vi jonglerer rundt med,« siger Morten Tolver Kronborg.

Mads Gosvig er head of portfolio construction i ATP og fremhæver også Morten Tolver Kronborgs kommunikative kunnen.

»Morten har både overblik og sans for detaljer i processen. Han er super skarp i sin analyse af de forskellige investeringsstrategiske beslutninger, og han kommunikerer det komplicerede på en overskuelig og forståelig måde,« siger Mads Gosvig.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.