Kendisser dropper økonomisk topmøde

Når World Economic Forum i dag slår dørene op i Davos bliver det uden stjerner som Claudia Schiffer, Bono og Brad Pitt. Hvorfor? Det der med verdensøkonomi er ikke lige sagen, såmænd.

Supermodellen Claudia Schiffer glimrer ved sit fravær ved dette års World Econimic Forum, hvor hun ellers har været mere eller mindre fast inventar. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Der bliver tomt på den røde løber, når World Economic Forum i dag slår dørene op i Davos. Kendisserne bliver nemlig hjemme i Hollywood.

Hverken Angelina Jolie, Brad Pitt, Bono eller Claudia Schiffer, der gerne deltager i lignende topmøder verden over, vil således være at finde ved dette års World Economic Forum.

Ifølge Jyllands-Posten skyldes fraværet ikke, at underholdningsindustrien ikke er velkommen. Tværtimod. Sagen er snarere at stjernerne gerne skal kunne bidrage med forslag til, hvordan verden vil se ud når finanskrisen ebber ud, og det lader ikke til at være en yndlingsbeskæftigelse i Hollywood.

Flere af stjernerne har også været på overarbejde for at støtte Barack Obamas valgkampagne og mener derfor de er lovligt undskyldt, skriver Jyllands-Posten.

Men stjernerne går heller ikke glip af den store fest. Rygterne vil vide, at når champagneglassene bliver fyldt i Davos i år, vil det ikke være med Dom Perignon men med tysk sekt.

 
Læs også:

Verdens rigeste kæledyr

Billedserie: Verdens rigeste kendisser

Danmarks 50 rigeste