Kasper Bremer Orloff

Økonomi og Finans

Kasper Bremer Orloff Talent 2007, gruppe ÔøΩkonomi finans Fold sammen
Læs mere

Han handler slagterier for milliarder

34-årige Kasper Bremer Orloff køber og sælger slagtervirksomheder i milliardklassen. Som direktionssekretær hos Danish Crown spiller han en central rolle, når den danske slagterigigant overvejer at sælge dele af forretningen eller købe nye datterselskaber til.

Senest stod han i marts måned i spidsen for salget af Danish Crowns amerikanske datterselskab, Plumrose USA. På bare tre måneder var Kasper Bremer Orloff ansvarlig for at indhente information om virksomheden, skabe kontakt til interesserede købere og styre forhandlingsfasen, fortæller Preben Sunke, der er Group CFO hos Danish Crown.

»Der er tusind detaljer i sådan en proces, men Kasper formår at få hele sit team til at levere kvalitet til tiden og har overblikket til at gøre det på en god måde,« siger han.

Kasper Bremer Orloff er forretningsmand i klassisk forstand. Han har fra barnsben været en flittig læser af avisernes erhvervssider, og det er særligt spillet i at drive en god forretning, der interesserer ham.

»Det er nok også derfor, jeg har let ved at se igennem komplekse problemstillinger og sætte dem ind i en forretningskontekst. Jeg kan lide at være hands on og være en del af salget,« siger han.

Kasper Bremer Orloff 34 år, direktionssekretær, Danish Crown

2008: Cand.oecon., Aarhus Universitet

2008: Konsulent, Deloitte Corporate Finance

2011-: Direktionssekretær, Danish Crown