Karen Thure

Kommunikation og public affairs

Frygtløs og ærgerrig

Når adm. direktør i Dansk Energi Lars Aagaard sidder i bestyrelsesmøde, er det som regel noget, alle hans medarbejdere respekterer og ikke bryder ind i. Lige bortset fra hans pressechef, Karen Thure.

»Hun er frygtløs. Hvis en vigtig nok mediemulighed opstår, mener hun, at jeg skal have muligheden, også selv om jeg er i bestyrelsesmøde. Det vidner om hendes store passion og ærgerrighed, og det er noget, jeg sætter stor pris på,« siger han.

Karen Thure kom til Dansk Energi med seks års erfaring fra Christiansborg, hvor hun senest var særlig rådgiver for daværende beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S).

»Karen er både dygtig til det direkte arbejde med kommunikation og til at navigere i et komplekst politisk miljø. Hun besidder også en særlig evne til at bevare et organisatorisk overblik, understøtte det bedste i relationer mellem mennesker og samtidig have blik for de mindste detaljer,« siger Mette Frederiksen.

Siden skiftet til Dansk Energi har Karen Thure skabt målbare resultater for energibranchen i Danmark.

»Både i politik og i det private gælder det om at tænke frem og være dagsordensættende. Jo mere du selv spiller ud, jo mere indflydelse har du på resultaterne« siger Karen Thure og fortsætter:

»Og så er grøn energi så vigtigt for samfundet og vores fremtid, at det er virkelig let at kæmpe for og brænde for.«

Karen Thure 33 år, pressechef, Dansk Energi

 

2010: Cand.comm., RUC

2009-2012: Kommunikationsrådgiver for Socialdemokratiets ledelse

2012-2014: Særlig rådgiver for beskæftigelses­minister Mette Frederiksen

2014-2016: Presserådgiver, Dansk Energi

2016-: Pressechef, Dansk Energi