Kæmpet sig op fra bunden

Talent 100: Sara Rosa Oppermann, 30 år, CEO, Creative Director og Founding Partner, Helicon Valley ApS

Sara Rosa Oppermann Fold sammen
Læs mere

Kategori: Salg og marketing

Fra en baggrund i modebranchen og uden officielle beviser har Sara Rosa Oppermann kæmpet sig op i den professionelle marketingbranche.

Hun mener sagtens, at man gennem livets skole kan opnå præcis de samme kompetencer som efter mange år på skolebænken.

»Man kan diskutere, hvad bunden er, men jeg har arbejdet mig op på en anden måde en den klassiske CBSer. Det har givet mening for mig at finde de dygtigste mennesker omkring mig, lære af dem og selvstudere undervejs,« siger hun.

Men for Sara Rosa Oppermann har det også været en drivkraft.

»Man har kun sine referencer og resultater. Det er man meget bevidst om, og det giver én et ekstra drive, for man skal bevise sit værd mere,« siger hun.

I Helicon Valley, hvor Sara Rosa Oppermann er strategisk direktør og medstifter, mener man også, at hun uden eksamensbeviser sagtens kan måle sig med hvem som helst.

»Jeg har aldrig mødt nogen som Sara. Hun er hjernedød god til at se de her indsigter, der driver mennesker og derfor også driver de gode kampagner,« fortæller Jes Broe Frederiksen, der er strategisk direktør og medstifter af Helicon Valley ApS.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.