Juliane Münch

Rådgivere

Grøn projektleder med succes

På få år har Juliane Münch opnået stillingen som project manager i det internationale rådgivende ingeniørfirma Cowi. Et job, hvor projektledelse og hendes færdigheder som rådgiver inden for bæredygtighed og grønne bygninger er i højsædet.

»Når du møder Juliane, bliver du mødt af en positiv energi samt evnen til at skaffe tilfredse kunder. Hun har de seneste år skabt nationale og internationale resultater gennem samarbejde med vores kunder, hvor kundens succes er i fokus. Hendes kunder beskriver hende som exceptionelt god til at sikre kvalitet, som kompetent, god til ansvarlig projektledelse og samarbejde samt afleveringer til tiden. Hendes talent er en naturlig evne til at samarbejde på tværs af kulturer med et helt unikt øje for at skabe succeshistorier. Bredden i Julianes succes ses tydeligt af hendes CV, som domineres af tværfaglige ikonbyggerier i Europa og Mellemøsten,« siger Thomas Solgaard Sørensen, vice president hos Cowi.

Uanset om det er på dansk jord eller i udlandet, at Juliane Münch er med til udvikle bæredygtige strategier, værdsætter hun at være med til at gøre en forskel.

»Det er tilfredsstillende at være med til at sætte grønne aftryk og skabe bygninger, som er med til at udvikle byer og virksomheder,« siger hun.

Juliane Münch 34 år, project manager, Cowi

2009: MBA in construction management and economics, Hochschule Karlsruhe – Technik und Wirtschaft

2010: Project assistant, Byggeriets Evaluerings Center

2010: Project manager, Drees & Sommer, Hamburg og København

2013: Energy and sustainability consultant, Cowi A/S Danmark

2014: Project management and business development, Cowi Gulf A/S Dubai

2016-: Project manager and specialist for green buildings, Cowi A/S Danmark