Jess Søderberg ud af Hr. Møllers private firma

Den snart forhenværende topchef for A.P. Møller - Mærsk er allerede forhenværende i Mærsk Mc-Kinnney Møllers privatejede selskab.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jess Søderberg, som til efteråret afløses af Carlsberg-chefen Nils Smedegaard Andersen som topchef for Danmarks største erhvervsvirksomhed, er allerede røget ud af bestyrelsen for Maersk Broker, der er hovedaktionær Mærsk Mc-Kinney Møllers privatejede mæglerselskab, skriver Børsen.

Senest 1. december overtager Smedegaard roret i hovedselskabet, mens Søderbergs exit fra Maersk Broker ifølge avisen fandt sted omkring én måned før, det opsigtsvækkende skifte blev meddelt i slutningen af juni. Ændringen i bestyrelsen for den 94-årige reders personlige selskab er først nu blevet registreret hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Der er endnu ikke udpeget en afløser for Søderberg, så der sidder nu kun tre i bestyrelsen for Maersk Brokers, nemlig ejeren, hans yngste datter Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla og Hr. Møllers personlige assistent Lars-Erik Brenøe. Ifølge Børsen er det på Brenøes personlige adresse, at kommanditselskabet er hjemmehørende.

Kilde: Børsen