Jesper Zygmunt Christensen

Jesper Zygmunt Christensen, rådgivning, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Anlæg for innovative veje

Jesper Zygmunt Christensens job er i nogen udstrækning en diplomatiets kunst. Den 34-årige civilingeniør er projektleder og teamchef hos Niras, hvor han udfører nordjyske anlægsprojekter inden for vejbygning og afløb. Et arbejde, der kræver at kunne balancere mellem både interessenter og nytænkning.

»Det er en branche, hvor der godt kan være en tendens til at gøre, som man plejer,« siger Jesper Zygmunt Christensen.

Ikke desto mindre sker der meget på området, og sidste år var han projektleder på genåbningen af Lufthavnsvej i Nørresundby, der bestemt ikke er anlagt, som man plejer. Det kaldes en klimavej, og den er lavet af såkaldt permaasfalt, hvor regnvandet kan sive ned igennem. Dermed kan den til relativt billige penge modstå de store skybrud, som fremtiden vil byde på.

Jesper Zygmunt Christensen understreger, at han ikke selv har opfundet nogen dyb tallerken i forhold til, hvordan veje skal anlægges, men at hans talent ligger i at få det gjort – på diplomatisk vis.

Ifølge forretningschef for Sewage and Waste Water i Niras, Jan Scheel, er årsagen til, at den unge teamchef er en rollemodel i rådgivningsbranchen, også netop, at han lytter til kunden og er åben omkring, hvad han foretager sig.

Jesper Zygmunt Christensen

34 år, teamchef, Niras

2007: Civilingeniør, Aalborg Universitet

2007: Civilingeniør, Niras

2014: Projektleder, Niras

2015-: Teamchef, Niras