Jens Peter Koch

Ledelse

Jens Peter Koch Talent 2017 ledelse Fold sammen
Læs mere

Salgsleder ­skaber værdi for ­kunderne

Med et salgsbudget på mere end 600 millioner kroner og en kundeportefølje på over 1.000 store cementfabrikker i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika navigerer Jens Peter Koch i mange forskellige roller som head of international after market sales i FLSmidth. Han har succesfuldt igangsat forandringsprojekter, der har gjort salgsstrategien mere proaktiv. Det har resulteret i en salgsvækst på ni procent på blot et år.

»Vores kunder har i dag nemmere adgang til at købe reservedele og service til deres fabrikker af lokale leverandører. Med FLSmidths erfaring og viden kan og skal vi levere mere end blot et stykke bøjet stål – vi skal skabe værdi ude ved kunderne ved at sælge produktivitetsforbedrende løsninger. Samtidig skal vi være tættere på vores kunder i hele verden,« siger Jens Peter Koch.

Han er derfor ved at etablere et mere fintmasket globalt salgsnetværk. Netop hans arbejde med forskellige kulturer imponerer Carsten Pustelnik, general manager i FLSmidth:

»Jens Peters erfaring fra seks år i udlandet har givet ham redskaberne til at få 35 meget forskellige mennesker til at trække i samme retning. Hans engagement og drive smitter – helt ud til Filippinerne.«

Jens Peter Koch 35 år, head of international sales, FLSmidth

2008: M.Sc. electrical engineering, DTU

2008: Field engineer, FLSmidth, Vietnam, Brasilien, Egypten, Iran, Rusland

2011: Chief engineer, FLSmidth, Kuwait

2012: HD international business, CBS

2012: Business developer, FLSmidth, Danmark

2014: Head of electrical installation services, FLSmidth, Danmark

2015-: Head of international sales, FLSmidth, Danmark