Jeg havde behov for lidt brush-up

Per Rokkedal fik mulighed for efteruddannelse via sin virksomhed og tog fire forskellige Master Classes inden for de områder, hvor han trængte til opdatering.

»Man bliver bekræftet i nogle ting, får en opdatering og får afmystificeret nogle områder,« siger Per Rokkedal, der indtil i foråret var country manager hos Telefonica – og nu arbejder som konsulent. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Man bliver bekræftet i nogle ting, får en opdatering og får afmystificeret nogle områder,« siger Per Rokkedal, der indtil i foråret var country manager hos Telefonica – og nu arbejder som konsulent.

Hos Telefonica fik han mulighed for at tage noget efteruddannelse og valgte fire forskellige Master Classes hos Ledernes KompetenceCenter: »Change Management«, »Personlig Kommunikation«, »Strategisk brug af sociale medier« og »Mindfullness«. Han har tidligere efteruddannet sig på franske INSEAD med en længerevarende mini-MBA.

»Der tog vi til Frankrig flere uger i træk, og der lukker man ned for hverdagen på en anden måde, end når det er endags-kurser. Når man arbejder på lederniveau, er det godt at vide, hvad for eksempel strategisk brug af sociale medier handler om, selv om du ikke nødvendigvis behøver at vide noget om det i dybden, og det har Master Classes givet mig mulighed for,« siger Per Rokkedal, som gerne hele tiden vil holde sig skarp og dygtiggøre sig.

»Der kommer hele tiden nye måder at gribe tingene an på, og det er vigtigt, at man følger med i det. Der kommer også nye generationer, som man skal holde sig orienteret om, så man kan møde dem der, hvor de er,« siger Per Rokkedal, der mener, at endags Master Classes på mange måder kan minde lidt om at tage til konference, men at det er i en langt mere intim opsætning.

»Man kommer tættere på de øvrige deltagere end til en konference, og udbyttet er langt højere,« siger Per Rokkedal.