Janus Jagd

Mestrer teknologi og forretning

Mestrer teknologi og forretning Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Computerspil og møbelsalg hænger ikke umiddelbart sammen, men det gør de for Janus Jagd og LoveMyHome, som han startede med Lasse Krügermeier. LoveMyHome er en shopping-platform med visualisering af møbler og omgivelser i 3D.

»Indretningssoftware er ikke noget nyt, men vi har bygget vores platform på spilteknologi, der har brugt de sidste 30-40 år på at perfektionere 3D. Det giver en helt unik oplevelse for brugeren,« forklarer 29-årige Janus Jagd, der er på vej til San Francisco for at åbne en afdeling oven i dem, LoveMyHome allerede har i Danmark, Makedonien og Philipinerne.

Det er især Janus Jagds evne til at kombinere teknologi og forretning, der gør ham til en god iværksætter, fortæller Søren Ravn, direktør i SweOffshore og bestyrelsesformand i LoveMyHome:

»Han er fantastisk dygtig teknisk, og så har han været sjældent hurtig til at forstå og bruge den kommercielle del af forretningen. Han er virkelig en iværksætter.

»Janus Jagd har da også masser af ideer til nye virksomheder, men han holder igen.«Der er masser af ting, jeg kunne kaste mig ud i, men ideerne bliver i skuffen. Det vigtigste som iværksætter er at fokusere.«