Iværksætter-duo går hver til sit

Duoen bag en af Danmarks førende kursus- og coaching virksomheder for iværksættere fortsætter nu hver for sig.

Den tidligere formand for Dansk Iværksætter Forening Nicolai Seest og iværksætter-coachen David Madié afslutter samarbejdet i Startup Company.

Efter 4 års partnerskab, har de to iværksættere og stiftere af kursus- og coaching virksomheden for iværksættere Startup Company valgt at stoppe deres professionelle samarbejde i den nuværende form, hedder det i en pressemeddelelse.

David Madié fortsætter som direktør for Startup Company og vil fra sin base i New York videreudvikle virksomheden. Nicolai Seest træder ud af Startup Companys ejerkreds og fortsætter sine forretningsmæssige aktiviteter i eget regi.

- Jeg har fuld respekt for Nicolais valg og er sikker på, at han vil opnå succes uanset, hvilke regi han vælger. Nicolai besidder mange kompetencer, og vi ville aldrig have kunnet skabe den virksomhed vi har gjort, hvis vi ikke havde haft hinanden. Jeg ønsker ham al held og lykke fremover og god rejse. For Startup Company starter nu en ny æra. Vi har netop startet et nyt datterselskab i New York, hvor jeg selv er flyttet til med min familie. Og selvom jeg er i Danmark en uge hver måned, vil vi også styrke Startup Company i Danmark med ansættelse af en ny direktør i nær fremtid, siger David Madié.

Virksomheden er stiftet i 2005 og har gennemført coachingforløb for iværksættere-virksomheder og haft iværksættere som deltagere på kurser og foredrag over hele landet.